66

Cine suntem noi Echipa Tipografie RavMedia?

Suntem la Tipografie RavMedia o echipă dinamică, tânără, creativă, spontană, flexibilă în ceea ce facem. Credem că există potenţial de creştere atât în piaţă, cât şi în ceea ce ne priveşte, prin oferirea de servicii complete în domeniul publicităţii către clienţi locali şi naţionali si catre partenerii nostrii. De aceea, în ideea de a oferi cele mai bune servicii la publicitate, avem cei mai buni şi mai implicaţi parteneri pentru fiecare serviciu pe care îl oferim

Obiectivul la Echipa de la Tipografie RavMedia?

Obiectivul nostru este dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clienţii nostri, prin oferirea de servicii complete pentrupublicitate si totodata pentru partenerii nostrii. Reuşim acest lucru prin oamenii noştri de la tipografie RavMedia şi prinpartenerii plini de profesionalism, printr-o colaborare permanentă cu clienţii noştri pentru a le înţelege nevoile şi dorinţele şi prin îmbunătăţirea şi lărgirea serviciilor oferite de tipografie.

Servicii Oferite de Echipa de la Tipografie RavMedia

 • Servicii integrate de comunicare
 • Servicii de creaţie
 • Servicii Media (planificare şi achiziţie în mass media)
 • Servicii de marketing
 • Servicii de coordonare şi organizare de evenimente
 • Servicii Relaţii Publice
 • Producţie publicitară
 • Materiale de prezentare (concepţie creativă, producţie

MISIUNEA celor de la echipa RavMedia si pentru parteneri

Misiunea RavMedia este de a oferi servicii complete de publicitate atât pe plan local, cât şi pe plan regional şi naţional, cu eficienţă maximă şi costuri minime, prin profesionalism şi promptitudine. Viitor înseamnă pentru tipografie RavMedia ocuparea unei poziţii de top la materiale publicitare, diversificarea serviciilor oferite pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor din ce în ce mai complexe ale clienţilor şi nu în ultimul rând, respectarea valorii în care credem: „Fiecare client este UNIC!” si echipa de la Tipografie RavMedia stie asta.

Publicitate prin tipografie RavMedia -Avantaje

 1. Punct de vedere obiectiv – prin servicii tipografie RavMedia
 2. Servicii specifice- de Publicitate
 3. Cunostiinte de specialitate – tipografie, grafica, servicii si promovare.
 4. Experienta in domeniu- tipografie, reclama, servicii
 5. Capacitatea creativa – Prin Grafica Existenta
 6. Capacitatea de a intelege diverse domenii de activitate.
 7. Abilitatea de a sintetiza trasaturile cele mai importante intr-o reclama de publicitare si nu in ultimul rand, daca activitatea publicitara este desfasurata de o agentie, clientul castiga timp pretios care poate fi folosit pentru activitatile sale specifice.Noi consideram creativitatea si grafica ca fiind un ingredient deosebit de necesar in procesul de concepere a mesajului si a materialelor de promovare dar si in toate componentele unui proiect publicitar. Creativitatea poate fi reprezentarea grafica, spotul radio sau TV, dar si strategia de promovare, solutiile de comunicare, planificarea de media etc.

Publicitate – Legatura dintre Vanzator si Cumparator

Publicitate – ea se constituie in mijlocul de comunicare, care prin procedee si tehnici specifice poate furniza rezultate remarcabile intr-un mod foarte eficient.Aceasta nu va servi numai vanzarea produsului sau alte servicii adiacente, ci si formarea unei certe identitatati pentru compania producatoare sau prestatoare, astfel incat tipografie RavMedia va poate aduce facerea in prin plan prin pulicitate si servicii

Ce inseamna publicitate pentru echipa RavMedia ?

Pentru o companie care se respecta, publicitatea nu trebuie sa fie o activitate anexa, menita sa recreeze sau sa dea satisfactia unei efemere celebritati pe piata cu ocazia catorva aparitii la televiziune, radio sau in presa.Ea trebuie sa fie o preocupare intensa si profesionala, in permanenta cautare de noi mijloace de exprimare si promovare, oricand gata sa intervina pentru a influenta piata in favoarea produsului promovat. Citeva dintre acestea sunt: recunoastere, prestigiu, credibilitate etc. Toate acestea se gasesc la servicii RavMedia.

66