66

Sampling si distributie Pliante la Tipografie RavMedia

Sampling prin activitatea de distributie pliante, sau alte materiale publicitare este realizat de echipa de marketing de la tipografie RavMedia. Astfel avem proprii promoteri care se duc la impartit pliante pe teren si totodata avem un supraveghetor care are grija ca aceasta activitate sa fie facuta cat mai bine pentru dumneavoastra.
Este important ca activitatea de marketing sa fie avantajoasa pentru dumneavoastra si dupadistributie pliante sa aveti noi clienti la firma dumneavoastra. Tipografie RavMedia cunoaste activitatea de sampling si stie ce inseamna aceasta de aceea fiecare om de la distributie pliante este atent instruit si supravegheat.

Sisteme de Distributie Pliante

Realizam urmatoarele activitati in activitatea de sampling: distribuitie pliante, fluturasi, reviste in cutii postale la case / vile ; distributie pliante, fluturasi, reviste in cutii postale (apartament – blocuri); distributie pliante, fluturasi, reviste in mana clientilor potentiali stradal in intersectii, la semafoare ; distributie pliante, fluturasi, reviste stradala, pe stergatoarele de la masini; distributie pliante, fluturasi, reviste la targuri si expozitii; efectuare chestionare si interpretare date statistice pentru clientii nostrii.
Este important sa aveti la cine sa apelati pentru asemenea activitati si tipografie RavMedia poate sa ajunga partenerul dumneavoastra in afacere si in promovare. Avem profesionalismul si priceperea pentru activitate de distributie dar si pentru producerea de materiale publicitare.

Pentru Dumneavoastra prin Tipografie RavMedia

O activitate de succes inseamna totodata sa aveti pe cine sa va bazati pentru activitatea de sampling si pentru distributie pliante. Nu ezitati sa apelati la noi ca sa putem efectua distributie si ca sa va putem ajuta in activitatea pe care o interprindeti. Prin tipografie va putem ajuta activ si cu productie de materiale publicitare.

66